Kamštienos pjaustymo būdai


Kamštienos pjaustymo būdai

Kamštienos pjaustymo būdai. Nuleidžiant grindų lentas arba pritvirtinant kamštį prie sienų apmušalų, pjaustymas pagal dydį paprastai yra neišvengiamas. Kadangi kamštienos plokštės yra tam tikro dydžio, kaip ir sienos ar grindys. Gali prireikti šiek tiek supjaustyti kamštienos plokštes iš vienos pusės, kad paviršius būtų visiškai padengtas ir neliktų kraštų.

Prieš pradėdami pjaustyti, jums reikia tinkamų įrankių. Reikėtų apsvarstyti tinkamas chirurgines priemones. Kokį peilį ar pjūklą galite naudoti čia, taip pat priklauso nuo atitinkamų kamštinių plokščių storio.

Todėl rekomenduojami šie pjovimo įrankiai: skulptūrinis peilis arba aštrus tapetų pjaustytuvas, tinkantis plonoms kamštinėms lentoms.


Kamštienos pjaustymo būdai

Kamštienos pjaustymo būdai.Tätä varten sinun on kuitenkin leikattava useita kertoja, vain kevyt veitsen painaminen on tärkeää, mikä antaa sinulle puhtaan leikkausreunan, jotta korkkilevy ei rikkoudu reunasta.

Paksummasta korkista voit käyttää palapeliä tai ohuita puisia sahanteriä. Korkattaessa saha hitaasti ja ilman painetta

Ennen kuin teet tämän, sinun on kiinnitettävä korkkilevy kahden ruuvipuristimen väliin ja merkittävä liitäntä liuskalla, jotta leikattu reuna on tarkka.

Käsisaha soveltuu toisaalta keskipaksuisille paneeleille. Tässäkin tapauksessa sinun täytyy puristaa levy ja sahata se hitaasti.


Kamštienos pjaustymo būdai

Mitä tulee kehittyneempiin korkkiprosesseihin, joita käytetään todennäköisemmin korkkitarvikkeiden valmistukseen kaupallisiin tarkoituksiin, on mainittava kaksi: laserleikkaus ja CNC -leikkaus. Ensimmäinen näkyy alla olevassa videossa. Sitä käytetään pääasiassa korkkialuslasien valmistuksessa

Toisaalta CNC -leikkaus on myös yhtä tarkka, ja sitä käytetään suurempien korkkien kanssa, ja tämä video voidaan katsoa:


Parašykite komentarą

Užsisakykite kamštienos pavyzd